Laatu, joka takaa pitkän käyttöiän. 

Kalusteet ja laitteet valmistetaan Pohjois-Saksassa omalla tehtaalla, raakametallista alkaen. Huolellinen valmistelu takaa kestävät tuotteet. Jokaisella kalusteella on oma sarjanumero, jonka avulla saat varaosia vielä vuosienkin kuluttua.

 

Ionto-Comed A1/AF1 hoitotuoli

Tämä klassikko on monelle varmasti tuttu?

Tätä hoitotuolia on saatavilla sekä kuvan mukaisella yhtenäisellä jalkatuella että erillisjalkatuin. Tuoli sopii myös pieneen tilaan ja se on varustettu vakiona lukittavilla pyörillä. Tuoli menee täysin sileäksi makuuasentoon, jolloin myös hieronta ja/tai vartalohoidot onnistuvat mainiosti.

Tuolissa on keikkaus ominaisuus, jolloin kantapäät saa erittäin hyvin esiin jalkahoitoa tehdessä. Korkeus säätyy moottorilla, selkänoja ja keikkaustoiminto toimivat vipupolkimien avulla. Tuoli menee erittäin matalalle, sekä nousee vastaavasti todella ylös, ollen kuitenkin edelleen tukeva. Valkoisen värin lisäksi saatavilla on useita sävyjä ja tuoliin on saatavilla myös froteesuojasarja! 
Helppokäyttöinen ja varma hoitotuoli jolla työskentelet pitkään.

Ionto-comed X-dream

X-dream hoitotuoli on 3  moottorinen  hoitotuoli  joka sopii sekä kasvohoitohin että hieronta- ja jalkahoitohin. Ylellinen hoitotuoli, jossa asiakkaan on mukava olla pitkäkin hoitoaika. Jalat saa nostettua erityisesti ylös, jolloin kantapäät ovat erittäin hyvin esillä. Saatavilla myös erityinen hieronta niskatuki jonka kulmaa saa säädettyä. Tuoli on erittäin vakaa ja nostokyky kantaa isommankin asiakkaan huoletta.  

Ionto-Comed  Xtension

Kun haluat tarjota asiakkaallesi parasta! Tähän hoitotuoliin on saatavilla muhkea luxus päälinen tai sileämpi päälinen. Xtension tuoli tarjoaa laajan asennon järjestelyvalikoiman. Tuolin istuin osa siirtyy moottorin avulla ulospäin, jolloin pitkäkin asiakas saa mukavan asennon niin istuessaan kuin makuulla. Kaikki tuolin osat toimivat siis moottorein; korkeus, selkänoja, istuin ja jalkatuki.

Ionto-Comed hoitajantuoli

Korkealaatuinen hoitajantuoli jossa jaksat istua pitkään puutumatta. Ergonomisesti suunnitelut hoitajantuoli hyvillä pyörillä ja tukevalla jalustalla on tärkein työvälineesi!

Tuolin selkänoja vaihtoehtoja on timantti, kaari tai klassinen. Timantti on suosituin, sillä se jättää lapaluut, sekä lantiosi vapaaksi, tukien kuitenkin selkääsi keskeltä. Saat samalla hyvän liikkuvuuden, mutta myös tukea. Laadukkaat ja hiljaiset pyörät, jotka ovat hellävaraiset myös aremmalle lattilalle.